Ако Ви е харесал Здрачa, Добре Дошли в Мрака!
Добре дошли в първия и оригинален РПГ форум по поредицата "Домът на Мрака" (Училище за Вампири) на П.С. Каст и Кристин Каст.
За да продължите натиснете Вход или Регистрация. След като се регистрирате,
прочетете правилата, направете си герой и се забавлявайте!
Копирането от форума ни е абсолютно забранено, ако имате някакви идеи се обърнете към екипа на форума, за да бъдат обсъдени.
Приятно прекарване в Дома на Мрака! :]
▶Добре дошли!
в Тулса

Добра среща ,деца мой! Вие сте били избрани и сега е време да срещнете съдбата си.Съжалявам , но трябва да ви кажа, че сме пред война и е време да изберете на чия страна сте.Аз ви подкрепям и съм с вас.Така ,че изберете мястото си , името си и започнете своето приключение.Аз ви пожелавам най - доброто във вашето пътешествие. И помнете светлината не винаги означава добро,както и тъмнината не винаги значи лошо.Стой до мен детето ми или избери тъмнината.Знай аз никога няма да те напусна..но това е твой избор -Никс!-▶Вие сте влезнали
като
Вход

Забравих си паролата!

▶Екипа
Valeria
administrator
Taurus.
administrator
▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове
RealTop.net
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com


Имението на Рони

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Имението на Рони

Писане by Roney on Нед Май 29, 2011 8:48 pmПоследната промяна е направена от Roney на Съб Юни 23, 2012 3:07 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Пет Юни 03, 2011 9:39 pm

Стигнахме имението.Беше голямо както и очаквах и доста красиво.Поне от вън,но не се съмнявах,че и от вътре ще е хубаво.Паркирах колата след което с Кармен влязохме в голямата сграда.
-Тук е стрхаотно!-заявих оглеждайки стаята в която се намирахме.
-От вън е огромно,а от вътре още повече.-засмях сеи и се усмихнах.Приближих се към нея и обвих ръце около кръста и.Почнха да я целувам по вратът.
-И сама ли живееш тук мило?-прошепнах в ухото и.

П.п:Не се сетих друго ;х
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Съб Юни 04, 2011 1:34 am

-Ами не точно...Има слуги..Но те не са идвали от толкова време..Ще им се обадя ако желаеш..Хладилника е пълен..Има кръв в мазето...Каквото искаш можеш да правиш.....Чувствай се като у дома си..-махнах към имението с пренебрежителен жест на ръката си.След това се отдръпнах и тръгнах към имението...-А...Между другото ако искаш нещо и няма в хладилника отиди на горния етаж има компютър и си избери..Ще ти го донесът след около 10 минути...
Целунах го по устните бързо и страстно и отидох в спалнята ми....
Пп Сори и аз не се сетих друго..И съжелявам че пиша толкова късно
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Съб Юни 04, 2011 4:24 am

Усмихнах се.Е това било то да имаш имение.Тя отиде на някъде,а аз почна хда се разхождам и да разглеждам.Качих се на горния етаж и почна хда разглеждам.Беше хубаво местенце.Ввърнах се в кухнята и отворих хладилника.Огледах го,но не бях гладен,а кръв обичах само от источник.Отново се качих при стаята с компютъра.Разгледах набързо нещата.Както си и помислих не предлагаха хора.
-Кармен!-извиках.ю,а гласът ми проехтя в празната къща.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Съб Юни 04, 2011 5:59 am

Чух го да ме вика по име..
-Ей сега идвам...-провикнах се силно..-Елате насам...
Видяхме го по коридора и аз отидох до него и го прегърнах,но той скоро забеляза,че си имаме компания...Едно момиче и едно супер секси момче...
-Това е Матю..-представих го...-А това са Вивиан и Ерик...
Въведох ги в моята спалня,която беше най-близко...Ерик веднага ме целунах дълго и аз веднага видях ужасяващо кръвожадната физиономия на Мат и го отблъснах...
-Не така!!!-скарах се и го бутнах на леглото...
Изсъсках леко и кучешките ми зъби започнаха да се уголемяват.
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Съб Юни 04, 2011 7:03 am

Тя дойде при мен с някакво момиче и някакво момче.Двамата имаха доста отнесен вид.Качихме се в стаята и и момчето целуна Кармен.Едва се сдържах да не го убия.Момичето ме гледаше постояно което незнам защо,но не ми хареса.Хванах ръката на Кармен и я издърпах леко настрани колкото те да не ни чуват.
-Какви са тези...?И какво си мисли,че прави онзи.?Ще го убия!-изрекох набързо гледайки я в очите.Зъбите и се бяха оголемили когато беше бутнала Ерик на леглото и явно мислише да се храни с него.Май те бяха нашата закусна или обяд.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Съб Юни 04, 2011 8:31 pm

-Ами...Аз мисля да го направя така или иначе...-засмях се подличко и му се нахвърлих....Захапах го здраво по гърлото...."Жалко...Беше почти най-добрия ми приятел...Е...Все пак трябваше да умре някак..Така е доста по-добре да умре..."-помислих си аз докато прекрасната кръвчица течеше в устата ми...Погледнах с крайчеца на окото си Матю...Не беше още започнал...Подканик о с поглед и продължих да умъртвявам момченцето..Скоро щях да се нахраня..
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Съб Юни 04, 2011 8:38 pm

Както си и помислих.Това е нашата "закуска" или "обяд".Намръщих се!Нямаше да пия от някакво момиче което ме гледа влюбено все едно съм бог и то само защото сигорно има недостиг на кръв,а пък да я убия..Не ми харесваше и Кармен да пие от този идиот.Искаше ми се аз да го убия и то не с ухапване,а с ръкопашен бой.Облегнах се на стената,скръстих ръце пред гърдите си и въздъхнах.Щях да я изчакам да се нахрани. "Не ми харесва като пиеш от друг дори и да ти е закусна или обяд".-казах си на ум с надежда да е прочела мислите ми.
-Е свърши ли?-попитах я докато оглеждах помещението.Не ми се искаше да срещам погледа и.Ах да.Понякога бях голям ревнивец.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Съб Юни 04, 2011 8:44 pm

Пуснах безжизненото му тяло и отидох при Мат..Целунах го..Бях задържала малко от кръвта на Ерик в устата си...Сега докато се целувахме му я предавах...Зъбите ми все още стояха дълги..Доста бързо застанах зад момичето и облизах врата и' като оставих кървава дъря...
-ХАйде...Идваш ли да се забавляваме...?
Вече изглеждаше заинтригуван...Отново облизах мястото на врата и',където очаквах той да я ухапе и....
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Съб Юни 04, 2011 8:53 pm

Не ми допадаше,че облизва вратът на това момиче,но след като усетих кръвта по устните и жеждата ми наделя.Пристъпих напред.Хвнаха момичето и го избутнах на леглото.Погледнах Кармен и се усмихнах самодоволно.
-Обичам те!-казах тихо и я придърпах към себеси след което забих зъби във вратът и. "Какво правиш?Тя е една от най-добрите ти приятелки!Твое гадже!А ти и пиеш кръвта!Спри!" скастри ме вътрешния ми глас.Пуснах Кармен и я погледнах в очите сякаш търсех знак,че е добре и не съм и причинил болка.Не ми стигна обаче това което направих.Обърнах се и с едно бърз одвижение стигнах до момичето което бях избутал към леглото.Хванах я и я притиснах към себеси.Тя беше уплашена,но ми се усмихна.Устите ми срещнаха нейните след което почнах да целувам вратът и.И..забих зъбите си.Не изпитвха чак такава жажда като Кармен и затова спрях преди да я убия.Оставих момичето да лежи на леглото.Обърнах се към моята любима и срещнах погледа и.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Съб Юни 04, 2011 9:03 pm

Изпепеляващ поглед след това усмивка и после пак изпепеляващ поглед...Как смее да я целува..."Но преди да умре Ерик направи същото с теб..Представи си как се е почувствал...Не бъди егуистка...Все пак...."-помислих си.Щях да използвам първата си дарба...Направих една електрическа топа в ръката си...Ако се бях видяла в огледалото сигурно щях да побегна...Навън беше нощ...Не беше светната лампата,а в ръката ми светеше опасна на вид електрическа топка,която осветяваше злокобното ми изражение...
-Кармен?-чух гласът на Мат,сякаш някъде отдалече..Сякаш бях под водата и той се опитваше да ме спаси от удавяне...
Замахнах леко с ръка и топката направи красиво спираловидно движение..След това с тъп звък се удари в тялото на момичето...Чу се тих стон и то умря с красиво осветяваща лицето и' Лунна светлина..Доближих се до Мат..
-И аз те обичам...Май имаме отпечатък..Само,че той не е точно цял,защото ти пи от мен,а аз нямам правото да го направя от теб,защото все пак съм учила,че е забранено...Сега ти ще усещаш чувствата ми и къде съм,а аз няма да имам и понятие за твоите,защото чак когато завършиш Промяната ще пия от теб...-заобяснявах аз...След това го целунах и го бутнах леко на леглото...Седнах върху него лице в лице и продължих да го целувам по устните...
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Съб Юни 04, 2011 10:03 pm

Леко се намръщих.
-Това е безмислено с отпечатъка..да не пиеш от мен докато не завърша,а да не говорим,че до тогава има доста време.Направо ще ми порасне брада..и ще се сбръчкам сигорно..-казах и повдигнах леко рамене след което отново доближих устни до нейните.
-И такам..значи електричество?Това и аз го мога.-ухилих се.И двамата имахме дарба да владем електричестовото.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Съб Юни 04, 2011 11:39 pm

-Еми добре...Щомм го можеш..-усмихнах се аз и се наелектризирах...Гушнах се в него...-Просто може да има странични ефекти с Отпечатъка...След като завършиш промяната...Забранено е да имам Отпечатък..Според законите на Министерството на Мрака...И ако..
Той ми запуши устата с една доста "наелектризираща" страстна целувка..
-Наистина си много сладък..И не мога да ти устоя...
Бутнах го да легне и започнах да го събличам..
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Нед Юни 05, 2011 1:06 am

Усмихнах се перверзно.
-И се радвам,че неможеш да ми устоиш!-изрекох и прокарах ръка под блузата и като почнах да опипвам гърдите и.
-Пък и какво ти пука за министерстово на Мрака?-прошепнах в ухото и.Почнах да целувам вратът и.Стигнах до мястоот където бях забил зъбите си преди броени минути.
-Хъм и съжалявма за това..-измрънках.Но без това нямаше да се плучи отпечатъка от моя страна към нейна.Чух шум от долния етаж.
-Сигорна ли си,че тук няма никой освен нас и тези два трупа?-попитах я.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Нед Юни 05, 2011 5:38 am

-Сто процента сигурна...-наистина беше така...Ако онзи от когото се опасявах не е дошъл,значи му се е причуло...Той стана и отиде до тоалетната...Изведнъж тихо се отвори вратата...Тя не скърцаше,затова не я чух...Но усетих мирис на прясна кръв..Странно...Не може да има прислуга в къщата..Само че...Изведнъж усетих топли груби мъжки ръце около устата ми...След това железни белезници и една лепенка да не се чува звук от мен...Започна да ме тика надолу и след малко се озовах в спално помещение..Извърнах глава към мъжа и се оказах права..Беше той...Започнах да се съпротивлявам усилено..Един силен шамар запали дясната ми буза..Паднах на леглото и се разделих с поличката си..След това с гащичките..Оооо,не.Не и този мъж...Мразех го още откакто бях дете...Той ме насилваше и след като станах новак...Той се запозна пръв с дарбите ми...И сега той прекъсна размисъла си с малкия му приятел в мен..Беше извратено...Мразех го...Не го исках..Той започна по-бързо и аз се разплаках..
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Нед Юни 05, 2011 7:47 am

Отидох в банята и усетих,че нещо не е наред с Кармен.Някой и причиняваше болка.Тя беше на долния етаж в спалянта.Излезнах бързо от банята и с няколко бързи движения се озовах пред стаята.Отворих вратата която не беше заключена слава на бого.Видях дрехите на Кармен на земята,тя плачеше,а един мъж я изнасилваше.
-Хей!-извиках и явно прекъснах "забавлението".Той прибра члена си след което се обърна към мен като закриваше Кармен с тялото си.На лицето му имаше самодоволна усмивка.
-Разкарай тази усмивка от лицето си иначе аз ще го напрвя.-извиках и се опитах да срещна погледа му.Той обаче явно разбра какво искам да направя и погледна на другата страна.Пратих кълбо от електрошок към него,но той го избегна и кълбото удари Кармен.
-Не!-извиках ядосано.С едно бързо движение се озовах до него.Ударих го и той излитна към стената.
-Обличай се!-изкрещях на Кармен без капка съчуствие в гласът си.Хванах гушата му с ръка и извъртях главата му такаче да ме погледне.Той срещна пъстрите ми очи и след минути тялото му стана бежизнено.Пуснах го и той се строполи на земята.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Нед Юни 05, 2011 6:35 pm

-Достатъчно...
Бях усвободила ръцете си и бях замахнала към двамата...Не исках да стават повече убийства,но Мат го беше погледнал в очите..И двамата(нищо че единя беше мъртъв)полетяха и се удариха доста силничко в стената...Бързо се облякох..Отидох да проверя дали Мат е добре..След това при онзи...Гневът в мен се надигна..започваше да избива,като че ли огромен бент се е пропукал...Черните ми очи се превърнаха в сини..По ръцете ми започна да премминава електрошок...От тялото ми започнаха да излизам мънички мълнии и да се удрят в стената...НАсочих гнева си към тялото и с едни жест на ръката си изверлих Матю от стаята и затворих вратата...За да не му се случи нещо...След малко излязох от въпросната спалня и всичко си беше нормално..ОЧите,ръцете,тялото..Само гордостта ми беше изчезнала...
Отидох и го целунах..
-Обичам те...Беше страхотен...Но този просто знаеше дарбите ми и аз не можех да направя нищо..-усмихнах се плахо и сълзите още се стичаха по лицето ми..
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Нед Юни 05, 2011 8:12 pm

-И аз те обичам.Успокой се сега.Не плачи.Моля те!Не ми харесва да си тъжна!-казах тихо и я прегърнах по-силно.
-Кой беше този?-попитах я.Да си призная аз самия бях в шок,бях убил човек.Рядко прибягвах до дарбата си да убивам с поглед и да си призная сега бях доста изтощен и чуствах тялото си като гума.Хванах Кармен и я поведох към хола.Тя беше доста лека или поне за мен.Седнах на дивана и я оставих да седи в скута ми.
-Чуствам тялото си като..гума.-измрънках като убих всякаква романтика ако имаше таката.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Нед Юни 05, 2011 8:26 pm

-Ами той беше прислужник в дома ми...Когато родителите ми загинаха в катастрофата,той започна да ме насилва...Баба ми не ми вярваше за нищо...Белязаха ме и той научи за дарбите ми...Започна да се подготвя и винаги влизаше в Дома на Мрака в Колумбия...Продължаваше да ме насилва и след като завърших...Не можех..Бях безсилна срещу него...Всеки път идваше и всеки път си тръгваше презадоволен,а аз всеки път доста натъжена..Мразех го от дъното на душата си..Явно е сметнал че тази вечер ще съм отново сама и че няма кой да ме спаси,но явно е грешал...Как разбра че сме долу?-попитах го с любопитство и се обърнах с лице към него...
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Нед Юни 05, 2011 8:53 pm

Незнаех какво да кажа след като чух историята и.Тя обаче смени темата.
-Ами.не знам.Първо усетих,че някой ти причинява болка,а после..не мога да го опиша..тялото ми сякаш знаеше къде си.Сякаш..ами..не мога да го опиша..страно иживяване...-млъкнах тъйкато и аз неможех да го опиша.Нямах думи.
-Сигорно е зареди този..отпечатък.Добре ли си?-прегърнах я.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Нед Юни 05, 2011 8:56 pm

-Ами горе-долу...Е...Хайде да не мислим вече за това ужасно преживяване...Искаш ли да се разходим?Някъде по-далеч оттук...Мразя това място...-усмихнах му се чаровно и го целунах...Станах и неволно допрях пръст където ме беше ухапал..Там нямаше нищо особено..Само две леки дупчици,които след това бяха зарастнали...
-Ти водиш..
Пп Сори че е толкова кратко но бързам ...Ще пиша утре;(
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Сря Авг 24, 2011 10:30 pm

Този път аз карах.По едно време Мат ми се беше скарал,че карах много бавно.Двайсет к/ч при ограничение 50 к/ч.След това му дадох да разбере.Залепих го за седалката.КАто пристигнахме му казах.
-Мат..Да те стържа от седалката..Имам шпакла някъде тук.-посочих къщата.
Погледнах я.МРазех я..Но какво да се прави.Телефона ми звънна.
Беше баба ми.Започнах разпалено да говоря на испански.
-Bien..
Te quiero..Bye*..
-Баба каца след няколко часа.Каза,че тия на летището са я забавили заради багажа.-усмихнах се на Мат.
*Добре,Обичам те,Чао
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Чет Авг 25, 2011 2:25 am

Този път тя караше.Щом стигнахме къщата телефона и извъня и Кармен почна да говори на...някакъв език.Предполагам испански,но испански и италянски бяха доста близо един до друг.Не знам.След малко ми каза,че баба и ще кацне след няколко часа.Аз просто кимнах.Излезнахме от колата и влезнахме в къщата...която си беше огромна.Имах чувство,че е по-огромна от последния път който идвах.
- Явно доста обичаш баба си... - не беше въпрос.Все пак тя го беше казала.Аз пък нямах нейния късмет.Майка ми просто ме беше покрила и се правеше,че ме приема такъв.Личеше си,че не иска за син вампир.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Roney on Чет Авг 25, 2011 8:08 pm

-Ами да...Доста близки сме..Хайде да влизаме...
Хванах го за ръката и влязохме.
-Хайде да влезем.-повторих и отключих.След товавлезохме и се каихме в стаята ми..Пуснах телевизора и започнаха новините.Целунах Мат и се загледах в тях..Взех дистанционното и увеличих.
-Самолет се е разбил малко след като е излетял.Почти всички пътници са загинали..Има двама уцелели..
-Хайде кажете..Откъде е..-притесних се.
След като дрънкаха ли дрънкаха казаха..
-Полетът е бил от Колумбия за Тулса..
ИЗтръпнах..Цялата побелях и щях да припадна.
-Мат?!
avatar
Roney

Брой мнения : 231

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Матю Монгомъри on Чет Авг 25, 2011 10:33 pm

Влезнахме вътре и се качихме в стаята и.Настанихме се на леглото и се загледахме в новините.Щом споменаха за разбития самолет тя цялата изтръпна и стана бяла като тебешир щом казаха от къде до къде е полета.Стиснах я силно и я придърпах към себе си.
- Спокойно.Има двама оцелели. - опитха се да я успокоя,но не знаех дали баба и е сред тях."Айде идиоти такива.Кажете нещо за оцелелите!" - помислих си.Почнах да люшкам леко Кармен сякаш е малко дете.
- Спокойно.Тя ще е от оцелелите. - прошепнах тихо.За това можеше да си заслужа и шамар,но наистина вярвях в това.Надявах се на това.Ако не е сред живите това ще е голям шок за Кармен.
avatar
Матю Монгомъри

Брой мнения : 102

Върнете се в началото Go down

Re: Имението на Рони

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите