Ако Ви е харесал Здрачa, Добре Дошли в Мрака!
Добре дошли в първия и оригинален РПГ форум по поредицата "Домът на Мрака" (Училище за Вампири) на П.С. Каст и Кристин Каст.
За да продължите натиснете Вход или Регистрация. След като се регистрирате,
прочетете правилата, направете си герой и се забавлявайте!
Копирането от форума ни е абсолютно забранено, ако имате някакви идеи се обърнете към екипа на форума, за да бъдат обсъдени.
Приятно прекарване в Дома на Мрака! :]
▶Добре дошли!
в Тулса

Добра среща ,деца мой! Вие сте били избрани и сега е време да срещнете съдбата си.Съжалявам , но трябва да ви кажа, че сме пред война и е време да изберете на чия страна сте.Аз ви подкрепям и съм с вас.Така ,че изберете мястото си , името си и започнете своето приключение.Аз ви пожелавам най - доброто във вашето пътешествие. И помнете светлината не винаги означава добро,както и тъмнината не винаги значи лошо.Стой до мен детето ми или избери тъмнината.Знай аз никога няма да те напусна..но това е твой избор -Никс!-▶Вие сте влезнали
като
Вход

Забравих си паролата!

▶Екипа
Valeria
administrator
Taurus.
administrator
▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове
RealTop.net
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com


Aurora Anthys.

Go down

Aurora Anthys.

Писане by Aurora. on Пон Юли 08, 2013 9:07 am

[Only admins are allowed to see this image]
Miranda Kerr

Име: Аурора Антис /ако може да го смените на Aurora./
Години: 17
Дарба: Емпатия, Контрол над елементите
Ментор: James Gordon Bennett

Външен вид:
Нека започнем с най-очевидното, а именно - че Аурора не се слави с особено голяма височина. Дребничка със своите 1.60, често може да се види с токчета. Но на нея всъщност й харесва да не стърчи над тълпата. Косата й е тъмна и се спуска до средата на гърба й, най-често права, но.. ами, има си и собствено мнение понякога. Противно на закона, че сините очи са за блондинките, очите на Ивон притежават един приятен небесносин цвят. Но често тези очи са в състояние да издадат емоциите и чувствата й, стига човек добре да се вгледа в тях. Въпреки, че е нисичка, тялото й идеално изваяно, с перфектните пропорции за нейната височина, с перфектните извивки където е нужно.
Стилът й на обличане варира, но определено се стреми да избягва дрехи лъхащи на магистрала. Аурора рядко може да бъде видяна с голямо количество грим, ограничава се с молив и гланц. Сложните прически също не са за нея, винаги оставя косата си да пада свободно по раменете й.

Характер:
Аурора е добричка и наивна, като нейната наивност се състои в това, че лесно се доверява на хората. Но когато предадат доверието й, тогава е прекалено трудно то отново да бъде спечелено. Голям инат е и никога не се отказва от това, което си е наумила, независимо какво би й коствало. Именно заради ината си, тя винаги държи на думата си и не се отмята от обещанията, които е дала. Честна е и винаги казва каквото мисли, казва истината, независимо кокло брутална би могла да е тя и дали ще нарани човекът срещу нея. Държи и с нея хората да бъдат също толкова честни и да не я лъжат, за нея лъжата е нещо прекалено долно.
Много добра приятелка е и е готова на всичко за близките си хора, всеки би бил щастливец да има човек като Аурора за приятел. Не предава никога близките си. Тъмнокоската по принцип не е конфликтен човек, но е истинска бомба със закъснител, когато се наложи да се кара с някой. Тогава става наистина друг човек. Дълго време се сърди и трудно прощава, но даде ли втори шанс, трети никога няма.
Тъмнокоската наред с всички нейни качества, е доста несигурна в себе си, в силите си най-вече. Страхува се да ги използва, заради инцидент в миналото й и макар случилото се да е отминало преди доста години, все още споменът е жив в съзнанието на Аурора.

История:
-Хайде, покажи ми нещо! - ентусиазираният глас на сестрата на Аурора се разнасяше звънко из стаята. Тя пляскаше весело с ръчички и чакаше кака си да й покаже още някакъв вълшебен номер. Аурора беше едва на 15 години, а сестра й - на 8. И макар да не й беше истинска сестра, нито семейството й-семейство, тя ги чувстваше като такива.
-Какво да ти покажа? - попита Аурора уж с лека досада в гласа, но всъщност вътрешно изпитваше едно задоволство, което не можеше да се опише с прости думи. Сестра й я гледаше с такъв поглед, така омаян от всичко, което Аурора й показваше, беше нейният идол именно заради магическите неща, които можеше да прави.
-С огъня, с огъня.. ! - започна развълнувано да писка сестра й и в този момент скочи на леглото.
-Мел.. знаеш, че е опасно, помниш какво направихме миналият път.. - започна да говори Аурора. Всъщност не беше станало нещо чак толкова фрапиращо, беше запалила барбекюто, но все пак не искаше да изпробва тази своя дарба на закрито.
-Искааамм.. - провлачи Мелани със сладко, подмазващо се гласче и се загледа в очите на Аурора така умоляващо, че тя не успя да устои под силата на този изнудващ я поглед.
*******
Десет минути по-късно:
Аурора лежеше на бордюра.. Усети, че някой я бута. Когато отвори очи видя над себе си непознат мъж, беше пожарникар. Видя цялата къща в пламъци, но само тя беше навън. Никой друг. Разпитваше всеки, който видеше за сестра си, за семейството си, но всички й сочеха към къщата, която бе погълната от огнените езици. Но Аурора не ги чуваше и продължаваше да пита с надеждата, че някой ще й каже, че са добре, че не са останали вътре. Но такива думи не чу от никого. И тогава хукна към къщата, без да й пряви впечатление, че цялата гори, че стените падат и че цялата може да се срути върху нея. Не успели да я спрат и Аурора скоро се озовала в къщата. Димът я задушавал, пълнел дробовете й, всичко около нея се рушало под оранжевите огньове, които тя самата била причинила. Едно падане. И всичко потънало в мрак. Аурора се събудила на непознато място, оказал се Домът на мрака.
avatar
Aurora.

Брой мнения : 1

Върнете се в началото Go down

Re: Aurora Anthys.

Писане by Taurus on Пон Юли 08, 2013 10:43 am

Одобрена си,добре дошла! Smile
[Only admins are allowed to see this image] ELMO MAFIA [Only admins are allowed to see this image]
[Only admins are allowed to see this link]

Is it my turn to die?
My heart is pounding as I say goodbye
So now I dance in the flames
I love you crying and screaming my name

avatar
Taurus
Админ
Админ

Брой мнения : 824

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите