Ако Ви е харесал Здрачa, Добре Дошли в Мрака!
Добре дошли в първия и оригинален РПГ форум по поредицата "Домът на Мрака" (Училище за Вампири) на П.С. Каст и Кристин Каст.
За да продължите натиснете Вход или Регистрация. След като се регистрирате,
прочетете правилата, направете си герой и се забавлявайте!
Копирането от форума ни е абсолютно забранено, ако имате някакви идеи се обърнете към екипа на форума, за да бъдат обсъдени.
Приятно прекарване в Дома на Мрака! :]
▶Добре дошли!
в Тулса

Добра среща ,деца мой! Вие сте били избрани и сега е време да срещнете съдбата си.Съжалявам , но трябва да ви кажа, че сме пред война и е време да изберете на чия страна сте.Аз ви подкрепям и съм с вас.Така ,че изберете мястото си , името си и започнете своето приключение.Аз ви пожелавам най - доброто във вашето пътешествие. И помнете светлината не винаги означава добро,както и тъмнината не винаги значи лошо.Стой до мен детето ми или избери тъмнината.Знай аз никога няма да те напусна..но това е твой избор -Никс!-▶Вие сте влезнали
като
Вход

Забравих си паролата!

▶Екипа
Valeria
administrator
Taurus.
administrator
▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове
RealTop.net
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com


Кабинета на гн-Херондеил .

Go down

Кабинета на гн-Херондеил .

Писане by William Herondale on Вто Юли 09, 2013 7:36 pm

Стаята е голяма и просторна . Оцветета е много приятно , а прозорците са огромни. Стаята наподобява бална зала на дворец , само дето в стените са вкарани специални механизми за тренировка на учениците. От страни в четирите ъгъла на помещението има специални пръчки за тренировка по двойки . А почти прилепени до стените са едни специални табла с всякакви оръжия , за които умът ти може да се сети. Естествено нямаше огнестрелни. Уил ги бе скрил още , когато бе дошъл в стаята. Бе ги оставил в едни от скритите тунели , които тръгваха от залата.Ами общо взето е тона с описанието.
avatar
William Herondale

Брой мнения : 47

http://the-new-world.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Кабинета на гн-Херондеил .

Писане by William Herondale on Вто Юли 09, 2013 7:42 pm

Уил влезе в залата за първият си урок с младите ученици. Бе малко нервен от началото . Но като почна с разясненията и да обяснява какво всъщност ще правят се оспокои.
През цялата история на човечеството хората са се стремили към физическо и духовно съвършенство и са развивали военното си изкуство. Тренирали са и са се упражнявали помежду си. Тяхната цел е била предотвратяването и прекратяването на конфликти. Възникнали са бойните изкуства и различните видове стилове с различни начини за постигане на победа. В днешно време, бойните стилове губят своето значение, като такива и с това са натоварени правоохранителните органи. Бойните стилове се превръщат в бойни спортове. Един от тях, набиращ все по-голяма популярност в света е Кудо.
Кудо е контактен боен спорт, адаптиран за водене на двубой, максимално приближен до реалността и с максимална степен на защита с разнообразен набор от най-ефективни техники за защита и нападение. Целта е постигане на максимална ефективност за минимално време,при минимум разход на енергия и на движения.
В Кудо се изучават и използват всички възможни похвати. Разрешени са удари с ръце и крака в краката, тялото и главата на противника, използване на колене и лакти, захвати и удари от захват, хвърляния и борба в партер. Разрешени са също и заключвания на лакътната става, ахилеса и удушаващи прийоми. Последните са разрешени само при борба в партер, а не в стойка. Това е единственият боен спорт включващ целия съществуващ арсенал от техники.
Та след като обясни какво всъщност е този спорт той се усмихна и каза с весел глас
- е да започваме с тренировката. Хванете по една пръчка...
avatar
William Herondale

Брой мнения : 47

http://the-new-world.forumotion.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите