Ако Ви е харесал Здрачa, Добре Дошли в Мрака!
Добре дошли в първия и оригинален РПГ форум по поредицата "Домът на Мрака" (Училище за Вампири) на П.С. Каст и Кристин Каст.
За да продължите натиснете Вход или Регистрация. След като се регистрирате,
прочетете правилата, направете си герой и се забавлявайте!
Копирането от форума ни е абсолютно забранено, ако имате някакви идеи се обърнете към екипа на форума, за да бъдат обсъдени.
Приятно прекарване в Дома на Мрака! :]
▶Добре дошли!
в Тулса

Добра среща ,деца мой! Вие сте били избрани и сега е време да срещнете съдбата си.Съжалявам , но трябва да ви кажа, че сме пред война и е време да изберете на чия страна сте.Аз ви подкрепям и съм с вас.Така ,че изберете мястото си , името си и започнете своето приключение.Аз ви пожелавам най - доброто във вашето пътешествие. И помнете светлината не винаги означава добро,както и тъмнината не винаги значи лошо.Стой до мен детето ми или избери тъмнината.Знай аз никога няма да те напусна..но това е твой избор -Никс!-▶Вие сте влезнали
като
Вход

Забравих си паролата!

▶Екипа
Valeria
administrator
Taurus.
administrator
▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове
RealTop.net
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com


Място за езда

Go down

Място за езда

Писане by Ellen Scott on Чет Юни 24, 2010 8:19 am


Имаше няколко пътечки по които напредналите вече се учиха как да яздят своите коне. Първата стъпка разбира се, беше запознанството им с тях. Тук наистина бе доста приятно място за езда. Тихо, спокойно и даващо ти увереност, че можеш да се справиш със всичко.

Ерик Найт


Мястото за езда извън часовете
edited bу:James Gordon Bennett
avatar
Ellen Scott
Moderators
Moderators

Брой мнения : 523

http://st-vladimirs-academy.forum-nation.com/portal.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Джейн Слайдър on Вто Мар 08, 2011 10:17 pm

Джес се съгласи да пояздим,или по скоро ми угоди,защото с такъв ентусиазъм я попитах,че нямаше как да откаже.Тръгнахме бързичко към конюшните.НЕ бях ходила там до сега,но знаех пътя.Когато слязохме нямаше никого,а аз веднага се харесахедин кон, направо се влюбих в него.Беше целия бял.само опашката и гривата му бяха в златист цвят.Доближих се до него и го погалих.Той нямаше нищо против,явно ме хареса.След това намерих седло и му го сложих.Също намерих и ботуши за езда,които обух не след дълго.
Видях Джес,която беше до един друг кон,също много хубав.
След като се приготвихме,а също и конете излязохме навън.Имаше една пътечка,по която тръгнахме.Движехме се спокойно и бавно.
-Ей,Джеси-викнах й с ухилено лице-Искаш ли състезание.
Щом казах това тръгнах напред с моето конче,а тя изостана назад...
avatar
Джейн Слайдър
Трети Курс
Трети Курс

Брой мнения : 154

http://newyorks-life.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Джесика Фостър on Вто Мар 08, 2011 10:39 pm

Отидохме в конюшните. Аз веднага си харесах един красив кон Когато го видях направо се влюбих в него. Той беше бежово-кафяв. С русолява грива и опашка. След като го погалих се запътих да си намеря ботуши, юзди и седло. Видях къде търси Джейн и аз затърсих ботуши и за мен. След това сложих юздите на коня, както бях запомнила как правят по филмите, не пропуснах и седлото. Изведох вече готовият за езда кон. Качих се на него. След малко се огледах за Джейн. Отначало не я видях. След това усетих, че има нещо зад мен и тъкмо да се обърна и видях как тя профуча и замина напред, викайки през рамо:

-Ей,Джеси! –ухили се тя - Искаш ли състезание.
Усмислих бързо какво каза.
- Нямаш грижи! – извиках след нея аз и тръгнахме с моят кон, който очудващо беше много бърз. Стигнахме Джейн и аз си се изплезих.

- Не йзоставай! - викнах с самодоволна усмивка и продължих смело напред.
avatar
Джесика Фостър

Брой мнения : 94

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Джейн Слайдър on Сря Мар 09, 2011 7:19 am

- Нямаш грижи! –извика тя изотзад.След секунди вече беше до мен и даже ме надмина.-Не изоставай!-отново викна с самодоволна усмивка от бързината си.
Дръпнах юздите на коня ми и той запрепуска напред с голяма скорост.Вятърът вееше пуснатата ми коса,а чувството бе невероятно.Все едно бях отново на тринайсе и препусках в горичката до вкъщи.
Сигурно около час препускахме така надпреварвайки се.Стигнахме доста далеч от пътека и конете ни се умориха.Трябваше да починем малко.
-Искаш ли да спрем за малко,за да може и конете да си починат.Моята Калиопа се умори доста.-това име ми харесваше и я нарекох така.
Намалих скоростта и слязох бавно.Вече започваше да се съмва и слънцето надникваше през гъстите облаци.Трябваше да се прибираме,иначе щяхме да се опърлим.
avatar
Джейн Слайдър
Трети Курс
Трети Курс

Брой мнения : 154

http://newyorks-life.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Джесика Фостър on Сря Мар 09, 2011 8:10 amС Джейни продължихме да се състезаваме. И така около час. По едно време тя намали и ме попита:

-Искаш ли да спрем за малко,за да може и конете да си починат.Моята Калиопа се умори доста.- усмихна се тя, леко задъхана.

- Аха. – казах, не по-малко задъхана. Спряхме и слязохме от конете. И двете хванахме юздите и поведохме конете си към конюшните, за да ги оставим там. По пътя си говорихме за какви ли не теми. Аз се сетих за нещо и попитах Джейн:

- Хм, аз все още не съм се чувала или виждала с Аспен а ти? – попитах с леко угрижена физиономия.

Това момиче започваше да ме притеснява. От дни няма ни вест ни кост от нея. Вече ми дойдоха разни тревожни мисли в главата, от които започнах да се изнервям.

avatar
Джесика Фостър

Брой мнения : 94

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Джейн Слайдър on Сря Мар 09, 2011 8:42 pm

- Хм, аз все още не съм се чувала или виждала с Аспен а ти?-тя рязко смени темата и в мен отново нахлу притеснение.Аспен...Тя беше първата ми приятелка тук и аз много я харесвах...
-Нее.Честно казано се притеснявам доста.Ако беше наблизо трябваше да уловя мислите й,а няма и следа както от нея,така и от мислите й.
-Хайде да оставим конете и да видим да не се е върнала в стаята.Искаш ли?-питах я,а тя кимна в знак на съгласие.
Вървяхме вече по пътеката за прибиране,а конете обикаляха около нас.Слънцето почти беше изгряло,но ние скоро щяхме да бъдем в леглата на тъмно и готови за сън.
Стигнахме до конюшните и влязохме вътре мълчаливи.Хванах юздите на Калиопа и я поведох към мястото й.Беше много красива.Докато Джес се занимаваше с нейния кон,аз вчесах моята кобила и й дадох морковчета.Събух ботушите за езда и обух моите,които ме чакаха в стаята с дрехите.И Джесика дойде да се преобуе.
-Готова ли си?-усмихнах й се-Чакам те отвън.
Казах едно чао на Калиопа и тръгнах към изхода...

avatar
Джейн Слайдър
Трети Курс
Трети Курс

Брой мнения : 154

http://newyorks-life.bulgarianforum.net/forum

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Isabelle. on Нед Юни 10, 2012 7:40 am

- Все още не мога да повярвам, че успя да го укротиш! - казах развълнувано на Сиси докато спокойно яздехме по алеята. Но тя май беше мноооооого по-развълнувана от мен и явно не чуваше нищо и никой (освен коня си). Докато ги гледах как "разговарят" ми се стори странно, но Сиси все пак имаше такава дарба. Яздехме в мълчание чак до конюшните.
avatar
Isabelle.
Воден елемент
Воден елемент

Брой мнения : 647

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Siesta on Нед Юни 10, 2012 7:52 pm

Докато яздихме аз не чувах нищо друго освен гласа на Блаксторм.Тя ми благодареше.Разказвахме си истории.Станахме като приятелки.Чудя се дали мога да разбирам и други коне?И други животни?Язденето винаги успокоява.Чувствах се като...като...абе незнам как се чувствах,но със сигурност бях по-добре от преди.Вече не мислих толкова за предишния си живот.

Just like animals!
Baby, I'm preying on you tonight. Hunt you down eat you alive. Just like animals, animals, like animals. Maybe you think that you can hide. I can smell your scent for miles. Just like animals, animals, like animals.-----------------------------------------------
avatar
Siesta
Въздушен елемент
Въздушен елемент

Брой мнения : 758

http://darkfairies.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Isabelle. on Чет Юни 14, 2012 12:35 am

Яздех и оглеждах наоколо. Тук беше прекрасно. От понеделник със Сиси започваме да учим с останалите. Тази вечер имаше парти. Попринцип бих се притеснила, но сега бях тоооолкова спокойна. Продължих да яздя и да се наслаждавам.
avatar
Isabelle.
Воден елемент
Воден елемент

Брой мнения : 647

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Isabelle. on Вто Юни 19, 2012 7:24 pm

Пояздих малко, но видях прекрасна поляна и слязах от коня. Седнах на тревата, а Тофи започна да пасе. Вятарът леко подухваше и развяваше косата ми, а това много ме успокояваше. Погледнах часовника и предположих, че Сиси се е събудила и ме търси. Яхнах Тофи и тръгнахме към конюшните.
avatar
Isabelle.
Воден елемент
Воден елемент

Брой мнения : 647

Върнете се в началото Go down

Re: Място за езда

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите