Ако Ви е харесал Здрачa, Добре Дошли в Мрака!
Добре дошли в първия и оригинален РПГ форум по поредицата "Домът на Мрака" (Училище за Вампири) на П.С. Каст и Кристин Каст.
За да продължите натиснете Вход или Регистрация. След като се регистрирате,
прочетете правилата, направете си герой и се забавлявайте!
Копирането от форума ни е абсолютно забранено, ако имате някакви идеи се обърнете към екипа на форума, за да бъдат обсъдени.
Приятно прекарване в Дома на Мрака! :]
▶Добре дошли!
в Тулса

Добра среща ,деца мой! Вие сте били избрани и сега е време да срещнете съдбата си.Съжалявам , но трябва да ви кажа, че сме пред война и е време да изберете на чия страна сте.Аз ви подкрепям и съм с вас.Така ,че изберете мястото си , името си и започнете своето приключение.Аз ви пожелавам най - доброто във вашето пътешествие. И помнете светлината не винаги означава добро,както и тъмнината не винаги значи лошо.Стой до мен детето ми или избери тъмнината.Знай аз никога няма да те напусна..но това е твой избор -Никс!-▶Вие сте влезнали
като
Вход

Забравих си паролата!

▶Екипа
Valeria
administrator
Taurus.
administrator
▶Какво ново?
Latest topics
▶Top posters
Гласувайте за форума
BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове
RealTop.net
Bulgarian TOP
Гласувай за мен в BGTop100.com


Разяснения за форума, групите и etc.

Go down

Разяснения за форума, групите и etc.

Писане by -Valeria on Пет Сеп 19, 2014 12:35 am

Добра среща ,деца мой! Вие сте били избрани и сега е време да срещнете съдбата си.Съжалявам , но трябва да ви кажа, че сме пред война и е време да изберете на чия страна сте.Аз ви подкрепям и съм с вас.Така ,че изберете мястото си , името си и започнете своето приключение.Аз ви пожелавам най - доброто във вашето пътешествие. И помнете светлината не винаги означава добро,както и тъмнината не винаги значи лошо.Стой до мен детето ми или избери тъмнината.Знай аз никога няма да те напусна..но това е твой избор -Никс!-

Разяснения:

Tретокурсниците са шестнайсет годишни и имат право на по една дарба, като с всяка година си добавят по още една.
Четвъртокурсниците вече са с по две дарби, които са усъвършенствани и могат да бъдат овладяни. Четвърти курс имат и повече часове.
Петокурсниците имат по три дарби, които са напълно овладян. При тях вече се проявяват категорично всички вампирски черти. Няма неспособни в пети курс, защото ако е имало, щяха да са в по-долно ниво.
Шестокурсниците се утвърждават напълно, като техните дарби са неограничена бройка, стига да не се изхвърляте много.
Mortuus vivens те са ученици от училището ,който са последователи на Калона и правят на останалите само мръсно , мразят богинята и почитат само Калона, тормозят учители и ученици, не желаят да останат в училището ,но трябва да чакат въздигането на Калона, и само това ги спира
Angel Heart Тя ще е за последователите на Никс, те ще се опитват за разлика от Mortuus vivens , да помагат на околните и да се опитват да накарат хората да не обръщат гръб на Никс , да бъдат по - добри ще се опитват да накарат  хората ,който са и обърнали вече гръб да се върнат към Никс отново ,защото тя винаги ще им прости .
Също така ще се противопоставят на Калона и последователите му.

Червени новаци и Червени вампири;  На всеки който е чел поредицата му е ясно какво представляват червените новаци и вампири. От екипа решихме че ще бъде интересно и различно ако го включим и във форума. За тези които не знаят в какво се състои цялата работа, ето разяснения:
Червените новаци се създават от обикновените белязани новаци, които обаче не са успяли да завършват Промяната във възрастен вампир или иначе казано от умрелите обикновени новаци.
Червените нямат точно определен курс, също така те не живеят в Дома на нощта а в тунелите под старото депо. Те са превърнати в приятно и уютно място, много наподобяващо Дома. Има всичко от интернет и телевизори до чисти и подредени стаи с баня.
Причината да е така е че червените, показали се на слънчева или дневна светлина изгарят. Което ни навежда на мисълта че те не могат да излизат денем извън тунелите, иначе рискуват да умрат.
Тези които наглеждат червените новаци са така наречените червени вампири. Те са червени новаци, завъшили промяната в новият вид вампири.
Също и на новаците и на вампирите им е нужно профилактично да поемат човешка кръв, за да могат да живеят, не както при обикновените които нямат толкова наложителна нужда.
При промяната от мъртъв обикновен в червен новак, героят ви трябва да направи своят избор кого да следва - Никс или Калона и Тси Сгили. Или иначе казано - избор между доброто и злото.

С админите решихме че за да стане някой новак от обикновен в червен/да умре и да се промени/ трябва да се допитва до нас задължително. Искаме да ви е ясно че няма да се разрешава на всеки, понеже би настъпил пълен хаус и в най-лошият случай да останем без нормални новаци. Така че ако някой случайно реши че иска героят му да се промени, трябва да пита админ. Ние ще отговорим възможно най-бързо и изчерпателно, ако сме съгласни

* Какви могат да бъдат дарбите?Телекинеза - местене на предмети със силата на ума.
Телепатия - долавяне на нечии мисли от наистина големи разтояния.
Видения - за бъдещето или за каквото и да било друго, сами решавате.
Хипноза - била тя с поглед, думи, както решите.
Метаморфия - умението да променяш външния си вид.
Зоология - умението да се превръщаш в животно.
Некросила - способността да се разговаря с мъртвите.
И още много други по ваш избор.


* Какво са менторите и учителите?

Учителите - те могат да си изберат предмет, по който да преподават, от темата с героите. Повечето учители са и ментори.
Менторите - тяхната задача е да се грижат за определен ученик и да следят фазите му на развитие и овладяване на уменията. Един ментор може да има най-много по трима ученика. Менторът избира кой да обучава, макар понякога и обратното да се случва.

* Какво са татуировките и какво е значението им?

В повечето случай татуировката(белега) на челото показва най-главната бъдеща или настояща дарба на вампира. Например, ако е с два коня, то значи дадената личност ще има умения, свързани с конете... Всички имат луна в първа четвърт(полумесец) по средата на челото, а останалата част стига до скулите. Рядкост е развитието чак до шията или раменете, случва се само при наистина забележителна дарба.

* Какво са Висшата жрица и останалите жреци?

Висшата жрица(моя милост) има за задача да се грижи за цялото училище, като има право да е ментор и преподава по социология и на четирите курса. Останалите жреци й помагат при извършването на ритуалите.

*Котки

Както знаете котките в училището са животни,който ходят на всякъде и никой не ги закача. Защото това е едно свещено животно. Само че то не се взима,а то само избира стопаните си. Така,че не всеки,ще има котка. За това се решава един тест,който се праща на админите и модераторите и те ще ви кажат дали имате или нямате.

*Отпечатване,Отпечатване Между ВАМПИР и Новак,Жажда и Сексуалност

ОТПЕЧАТВАНЕ

Отпечатването между вампир и човек не се случва всеки път, когато вампирът пие кръв. Проведени са много изследвания в опит да се установи защо при някои хора се получава, а при други не. Въпреки някои основни предпоставки, като емоционална обвързаност между човека и вампира преди Промяната, възраст, сексуална ориентация и честота на пиенето на кръв, не може с точност да се предскаже в кои случаи и дали ще се случи Отпечатване.

ОТПЕЧАТВАНЕ МЕЖДУ НОВАК И ВАМПИР

Както споменахме и в предната глава, на новаците е забранено да пият човешка кръв, но могат да експериментират помежду си. Доказано е, че между новаци не може да се получи Отпечатване. Но също така се знае, че може да се получи между възрастен вампир и новак. Това може да доведе до сериозни емоционални и телесни проблеми, щом Промяната се извърши напълно, които биха били във вреда и на двамата вампири. Ето защо пиенето на кръв между вампир и новак е строго забранено.

ЖАЖДА И СЕКСУАЛНОСТ


Въпреки че нуждата варира според възрастта, пола и силите на организма, всеки възрастен вампир трябва периодично да се храни с човешка кръв, за да бъде физически и психически здрав. Логично е, че еволюцията, както и нашата богиня Никс, е направила пиенето на кръв удоволствие както за пиещия, така и за човешкия му донор. Както вече казахме, слюнката ни има противосъсирващо действие за човешката кръв. Освен това тя стимулира отделянето на ендорфини, което стимулира зоните на удоволствие в мозъка и може да предизвика оргазъм както за вампирите, така и за хората.
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this image]
“Plase tell me the true. Were we are? Can we be again two in one?”


avatar
-Valeria
Админ
Админ

Брой мнения : 2174

http://thenightschool.vampire-legend.com

Върнете се в началото Go down

Re: Разяснения за форума, групите и etc.

Писане by Taurus on Пон Юни 27, 2016 9:57 am

.
avatar
Taurus
Админ
Админ

Брой мнения : 824

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите